0746.515056
.
» Acasa

 

     www.virtualsolution.ro este un concept de promovare a identitatii in mediile virtuale. Ne ocupa de imaginea Dumneavoastra si nu numai ca incercam sa ne facem bine treaba, dar si reusim. Activitatea pe care o prestati, are nevoie de promovare, analiza de marketing si imagine. Noi ne ocupam de toate aceste detalii.

 

     Creare paginii web site - In conceptia noastra, web site-ul Dumneavoastra trebuie sa fie oglinda afacerii d-vs si sa ofere vizitatorilor experienta vizuala care sa le sugereze increderea si placerea de a incheia contracte cu firma Dumneavoastra.

Dincolo de cuvinte se afla si o alta lume paralela cu noi si se regaseste intr-o realitate virtuala. Datorita circulatiei informatiilor cu rapiditatea din ziua de azi, aproape toate informatiile se cauta intai pe internet si apoi in "teren" asta numai daca prima cautare in mediile virtuale este incunanta de succes.

 

     Promovarea - Este cheia de succes si sta la baza reusitei unei afaceri. Promovarea este de mai multe feluri: Carti de vizita, etichete, promotii, TV, Radio etc. Toate acestea trebuie sa aiba ca tinta atragerea clientului in mediul vizual unde se pot oferi informatii despre firma, activitatea prestata de firma, despre echipa, galerie foto etc.

 

     Vizitatori - In urma unei promovari de calitate se obtine increderea unui posibil vizitator. Daca informatiile furnizate prin intermediul site-ului web sunt bine gandite si structurate corespunzator, apare si cumparatorul de servicii/produse.

 

     Cumparatorul - Este acel vizitator care in urma increderii castigate ia decizia de colabora cu dumneavostra. Studiile de marketing elaborate de specialisti au lansat ideea de un procent de 5-10% consumatori de servicii din numarul de vizitatori.

     Oferta noastra vine cu un pachet variat de produse si servicii pentru toate categoriile de investitii in imaginea dumneavostra.

     Am gandit 4 pachete incapand de la PACHETUL START (89 Euro) si pana la pachete complexe PACHETUL AVANSAT (de la 349 Euro) pentru toate categoriile de investitii.

 

     Datorita experientei acumulate, paginile creeate de noi au un design intuitiv, se incarca rapid, sunt compatibile cu toate browser-elede internet. In toate pachetele web puse la dispozitia dumneavostra, va putem oferi si un panou de administrare unde puteti actualiza singuri informatia in timp real.

      - adaugarea / modificarea / stergerea de stiri si noutati
      - adaugarea / modificarea / stergerea de galerii foto si poze
      - adaugarea / modificarea / stergerea de articole

      - adaugarea / modificarea / stergerea de produse si de categorii de produse

      - managementul comenzilor online

     Un website reprezinta imaginea firmei dvs pe internet si noi ne asiguram ca potentialii dvs clienti vor vedea exact imaginea pe care doriti sa o prezentati.

 

     Redesign site web - Daca aveti deja un web-site si doriti re-branduire, atunci va stam la dispozitie cu consultanta si realizare dupa ideile dumneavostra.

Puteti cere o discutie cu un consultant al firmei noastre pentru identificarea nevoilor. Consultatiile sunt gratuite si nu implica obligatia de a cumpara un site web.

 

Colaboratori
Intermediere munca Germania
S.C. Intercare 24 S.R.L
Notar public
Luha Vasile

 

Copyright 2014 © virtualsolution.ro

 

rolex replica ceasuri